Laster Studier

« Alle Studier

  • Beklager. Denne arrangement har allerede funnet sted.

Modul 1 Autorisasjonskurs i Relasjonsledelse. Stavanger

september 24 - september 25

Kurset er en innføring i Relasjonsledelse og gir deg en grunnleggende forståelse for hvilke kunnskaper, ferdigheter og holdninger du har behov for som leder.
Under kurset blir du oppfordret til å reflektere over egen lederstil og dine relasjoner til egne medarbeidere. Du blir utfordret til å bli bevisst på hvordan din egen personlighet og væremåte påvirker omgivelsene og den enkelte medarbeiderens energi, motivasjon, engasjement og evne til å skape resultater.
Ved å gjennomføre kurset, får du mye påfyll som vil kunne bidra til en god start på veien mot å bli en mer bevisst og inspirerende leder!

Hvert kurs er begrenset til 10-12 deltakere. Vanligvis blir deltakerne godt kjent med hverandre allerede i løpet av den første dagen. Kurset er derfor en flott arena for erfaringsutveksling, refleksjon over egne erfaringer og læring gjennom nyttige øvelser.

Kurset går over 3 dager (2+1) og er først fremst beregnet for ledere med personalansvar, men det er også svært relevant for lærere, prosjektledere, trenere, veiledere og andre som jobber med utvikling av mennesker og samhandling. Kurset vil også være aktuelt for deg som ikke er i en lederrolle.

Avslutningsvis tildeles du et Autorisasjonsbevis i Relasjonsledelse. Dette gir deg legitimitet til å undervise andre i emnet, – basert på boka Relasjonsledelse.

Praktisk info:

Studieavgiften er kr 9.000. Den omfatter 3 kursdager, læreboka Relasjonsledelse, elektronisk kursmateriell, autorisasjonsbevis og individuell veiledning under kursperioden. Dagpakker inkludert lunsj kommer i tillegg.

Mellomperioden benyttes til lesing, besvarelse av kunnskapsspørsmål fra læreboka Relasjonsledelse og forberedelse til et kort foredrag.

Maks 12 deltakere pr. kurs. Bindende påmelding. Full kursavgift belastes kursdeltaker ved avmelding senere enn 4 uker før kursstart
Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurset ved for få påmeldte.

Kursholdere er Jan Spurkeland og Stein Ragnar Emsøy.

Påmeldingen kan skje via telefon 920 14 411, på mail eller ved å registrere deg i kontaktskjemaet under.

Detaljer

Start:
september 24
Slutt:
september 25
Hjemmeside:
https://www.estra.no/kurs/autorisasjonskurs-i-relasjonsledelse/

Sted

Stavanger

Arrangør

Stein Ragnar Emsøy
Telefon:
+47 920 14 411
Epost:
stein.emsoy@estra.no
Hjemmeside:
estra.no